diumenge, 15 de novembre del 2015

Bundt cake de pastanaga i atmetlles

Hola a tots!!!

Avui és el nacional bundt day....i per això la meva entrada està dedicada aquests fantàstics cakes, i em sumo a la iniciativa dels grans; els I love bundt cakes que cada dia amb els seus bundts ens enamoren... doneu un cop d'ull al seu blog, no sabreu amb quina recepta començar....
http://ilovebundtcakes.blogspot.com.es/

Amb aquests bundt cakes, hi ha múltiples opcions, perquè només el fet de fornejar i sense decoració ja queda espectacular, a part al fornejar amb molt d'aire al tenir un foradet al mig l'esponjositat de qualsevol recepta es multiplica, us animo a que ho proveu.
El somni és tenir motlles de nordicware, jo ja sé que demanar als reis. Doneu un cop d'ull a la seva pàgina...https://www.nordicware.com/

Els meus preferits són el heritatge i el jubilee són amor!!!!




I ara sí anem a la recepta...

BUNDT CAKE DE PASTANAGA I ATMETLLES

INGREDIENTS


  • 220 gr de farina
  • 3 ous
  • 180 ml d'oli de girasol
  • 1/2 tsp de canyella
  • 225 gr de pastanaga
  • 210 gr de poma golden
  • 180 gr de sucre blanc
  • Un grapadet de atmetlles filatejades
  • Xocolata blanca






COM HO FEM
  • Mesclem l'oli i el sucre, el just perquè s'integri un amb l'altre
  • Afagim els ous, un a un, no afagirem l'altre fins que no s'hagi incorporat el primer, i ho batrem uns minuts per donar l'esponjositat a la mescla, aquest cake te una esponjositat d'un altre planeta....ja veureu.
  • Haurem tamitzat la farina amb la canyella i ho incorporarem baixant la velocitat de batut, per no perdre la esponjositat.
  • Afagirem a la mescla la poma que haurem pelat i triturat.
  • Finalment afagirem la pastanaga, pelada i rallada, li afagirem el grapadet d'atmetlles a la mescla ho mesclarem tot una mica i ho afagirem al motlle que tindrem engrassat, a mi m'agrada molt l'espray desmotllable queda molt més net, però podeu fer servir mantega i sucre.
  • Ho posarem al forn que tindrem ja a 170º durant uns 40 minuts....i això com sempre, cada forn és un món, heu de conèixer el vostre forn per triumfar com les estrelles.
  • Un cop tenim el bundt fred afagirem per sobre una mica de xocolata blanca que haurem desfet al bany maria i ens quedem embaladits mirant com cau la xocolata del bundtcake....
mireu el tall...esponjositat elevat al màxim



















Animeu-vos a fer la recepta i si teniu qualsevol dubte m'ho dieu....estic aquí!!!!

6 comentaris:

  1. Té una pinta deliciosa el bundt! A més, com que porta pastanaga pot comptar com a amanida XD

    ResponElimina
  2. Hola Silvia!
    Precioso tu bundt cake! No me cabe duda que también esta delicioso!
    Estoy haciendo mi ronda por los blogs que han participado en el evento, jeje y hacer nuevos amigos, seguir nuevos blogs.
    Enhorabuena por este bundt y por las fotos preciosas
    bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Eniko!
      Si tienes instagram allí voy colgando cositas bien dulces!soy @simbascakes

      Elimina
  3. Una combinación de ingredientes estupenda y con un corte que se ve superjugoso, que pena no poder hacer cuenta de un trocito, muchas gracias por participar. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vosotros si que teneis una combinación perfecta!!me encantan vuestras iniciativas.
      Con las bundt que colgais que feliciteis el mio es todo un honor!
      Gracias!!!

      Elimina